De salon

Sinds 2009 ben ik eigenaresse van Nailed. Ik ben begonnen met een allround – opleiding tot Nagelstyliste en ik heb eigenlijk van mijn hobby mijn beroep gemaakt.

Spaarsysteem
Vaste klanten worden zeer gewaardeerd!

U kunt bij ons sparen voor gratis behandelingen. Bij uw eerste afspraak krijgt u een stempelkaart waar alle behandelingen op worden bijgeschreven. Heeft u 10 betaalde behandelingen gehad? Dan krijgt u de 11e gratis! (geldig bij 10 betaalde behandelingen vanaf € 25,00). U krijgt weer een nieuwe stempelkaart en na de 10e krijgt u weer de 11e gratis en ga zo maar door (maximaal te besteden bedrag is € 27,50). Veel van mijn vaste klanten vinden het elke keer weer een verrassing als ze bij de 10e behandeling zijn!

 

Hygiëne
Bij mij heeft elke klant een apart, persoonlijk doosje, waar ik alle vijlen in bewaar. Het is namelijk niet nodig om elke keer een nieuwe vijl te pakken voor 1 klant, dat deed ik vroeger. Nu bestaan er simpele klantendoosjes, die ik alleen voor die desbetreffende klant gebruik. Raakt de vijl op? Dan pak ik gewoon weer nieuwe.

 

DSC_0200 750