Behandelingen

  • U kunt bij mij terecht voor diverse (nagel)behandelingen. Tevens verzorg ik ook kinderfeestjes.

 

Nagelbijters
Nagelbijten is een onschuldige bezigheid, maar een vervelende kwaal. Het is vaak een gevolg van stress of nervositeit, maar ook al lijkt het onschuldig, er komen bij elke aanraking met de mond bacteriën vrij.

Er zijn verschillende ‘middeltjes’ op de markt verkrijgbaar om hiervan af te komen, maar in de praktijk werkt het niet altijd.

Mijn ervaring leert dat het toepassen van acrylnagels je van het nagelbijten af komt (geen gel, dat is relatief veel zachter, dus gevoeliger en helpt niet aan een volledig proces). De nagels zijn gezonder en langer en het belangrijkste: ze is van het nagelbijten af.

Ben je nagelbijter? Wil je van die vreselijke gewoonte af en mooie, gezonde nagels hebben? Aarzel dan niet om een afspraak te maken. Na vrijwel de eerste behandeling zie je al resultaat, namelijk dat je niet meer bijt!

 

 

Bruiden
Ga je trouwen? Wat leuk! Behalve een mooie jurk, make-up en schoenen, mag je je handen natuurlijk niet vergeten en daar hoort een mooie french manicure, naturel of juist een felle kleur bij. Uiteraard kun je ook kiezen voor een heerlijk uitgebreide manicure.

 

DSC_0312 750x398

Kies je ervoor om door mij je nagels te laten doen, dan raad ik aan om minimaal een maand van tevoren een afspraak te maken voor het eerste setje. Dat is puur alleen om je aan mijn producten te laten wennen en om te kijken of de nagels je bevallen. De vervolgafspraak vindt plaats na ongeveer 3 weken. Wil je je (schoon)moeder en/of bruidsmeisje(s) ook verwennen op deze speciale dag, dan kan dat natuurlijk ook! Email of bel met je vragen en het maken van een afspraak.

 

Kinderfeestjes

 

Kinderfeestje 26-05 750

LAK MAAR RAAK is het motto van deze feestjes. Speciaal voor de jarige en haar vriendinnen sta ik klaar om ze een leuke middag te bezorgen. De meiden mogen hun eigen nagels voorzien van nagellak en nail-art.

Kinderen vanaf 5 jaar mogen meedoen aan deze workshop. Er wordt gelakt (verzorgd door mij), gegiecheld, tussendoor wat lekkers gegeten en gedronken (verzorgd door de klant) en op het laatst maak ik zonodig mooie versieringen op de nagels. Waar het om draait is dat de kinderen onderling leren te lakken, elkaar waar nodig te helpen en het vooral gezellig te hebben met elkaar. Na afloop krijgen ze allemaal een certificaat. De totale workshop duurt ongeveer anderhalf uur met een maximale uitloop van een half uur.

 

Cadeaubon
Wil je iemand blij maken met een van de behandelingen? Dat kan vanaf € 5,00. De bon wordt zorgvuldig ingepakt .